Kennismaken

Ik help je graag naar een gezond gewicht, maar het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Vandaar dat een kennismakingsgesprek gratis is. Ik leg mijn werkwijze uit, jij kijkt en voelt of je met vertrouwen het traject wilt starten. Dit gesprek is dan ook vrijblijvend en kosteloos.

mijn diensten:


Goed-op-weg-pakket (intake + 4 consulten) €145,-

Dit pakket bestaat uit een intake-consult van ca. 60 minuten, face tot face (dus niet online). Hierin gaan we meten en wegen en nemen we een voedings- en beweeganamnese af. Tevens bespreken we je doelstelling: wat wil je bereiken? Op basis hiervan maak ik een behandelplan voor je. 
De intake wordt opgevolgd door 4 vervolgconsulten van ca. 25/30 minuten waarin we je voortgang bijhouden en bekijken waar je tegenaan loopt. 

ONLINe 1:1 begeleiding -in 10 weken weer op de rit- (10 consulten) €230,-

De online 1:1 begeleiding bestaat, zoals de naam al zegt, uit 1 op 1 begeleiding. De contactmomenten vinden plaats via (beeld) bellen. 

Het programma bestaat uit een intake-gesprek waarin je huidige eetpatroon wordt doorgenomen, evenals je beweegpatroon. We gaan na waar jij tegenaan loopt en wat je valkuilen zijn. De wekelijkse consulten zullen jouw stok achter de deur zijn waar je normaal gesproken afhaakt. Je weegt jezelf tijdens het intake-gesprek en dit moment is dan ook de start van jouw route naar een gezonder, slanker lichaam! 

Losse consulten

Losse consulten zijn ook mogelijk. De kosten zijn dan als volgt:
Intake-consult  -  €55,-
Vervolg consult - €25,- 

Bedrijfsvitaliteit

U wilt als werkgever maximaal resultaat en uw werknemers zijn hierin cruciaal. Gewichtsconsulent Zeeland ontwikkelde een          10-consulten-pakket dat u als werkgever kunt afnemen voor individuele werknemers die kampen met overgewicht en klaar zijn om hieraan te werken.